Date : 7/28/2021 Email: info@iked.com.my

logo

Kecemerlangan melalui gandingan strategik

  PERKHIDMATAN SYARIKAT

Persembahan Multimedia(Montaj)


Antara persembahan multimedia (montaj) yang telah dibangunkan oleh iKED adalah :

1. Persembahan Multimedia Pada Majlis Makan Malam Bersama YB Dato' Najib (Persembahan Projek Permodalan Dewan Perniagaan Negeri Kelantan)

2. Persembahan Multimedia untuk Permodalan Dewan Perniagaan Melayu Malaysia Negeri Kelantan (DPMMNK) pada majlis Perasmian Konvensyen Industri Kecil & Sederhana oleh YB Dato' Abdullah Ahmad Badawi (Timbalan Perdana Menteri Malaysia).

3. Persembahan Multimedia Untuk Hari Pondok Malaysia Kali 1 & ke 2

4. Persembahan Multimedia untuk Perasmian peringkat negeri Kelantan Laman Web Epondok oleh Tuan Guru Hj. Hashim b. Hj. Abu Bakar (Tuan Guru Pondok Pasir Tumbuh).

5. Persembahan Multimedia Untuk Majlis Perasmian Perpindahan Pengurusan Takmir Negeri Kelantan - dirasmikan oleh Kebawah Duli Yang Maha Mulia Al-Sultan Kelantan.

6.Persembahan Multimedia Untuk perasmian Seminar Tulisan Jawi Dunia Melayu 2003 yang dirasmikan oleh Tan Seri Dato' DR. Abdul Hamid Othman Penasihat Agama Kepada Yang Amat Berhormat Pendana Menteri Malaysia di Air Keruh Melaka.

7. Persembahan Multimedia pelancaran produk e-FAMSS di Quality Hotel, Shah Alam pada 16 Julai 2005.

8. Persembahan Multiemedia untuk perisian Jawi Pro Ofis bagi Majlis Penyampaian Jawi Pro Ofis kepada masjid-masjid terpilih dalam kawasan Kota Bharu di Hotel Perdana, Kota Bharu.


 

 

Let's Get Started